Specifika modeller

828E

Pendeln gungar när man trampar, ojämn belastning?

Rengör bromsytan och byt bromsrem.

Skalan i instrumentkåpan visar ej samma värde som lodarmen?

Justera skalan enligt instruktionsboken.

874E

Belastningen hugger när man släpper ner viktkorgen?

Rengör bromsytan och byt eventuellt bromslina. Kontrollera även att bromslinan ej är korslagd på bromshjulet.

894E

Kommunikation mellan Cykel och PC fungerar inte?

För uppkoppling mot PC följ anvisningarna i Instruktionsboken

Programmet i datorn startas ej när man släpper korgen?

Kontrollera att magneten i spänncentrum inte har ramlat bort. Kontrollera även kablarna.

Magneten i spänncentrum når ej fram till sensorn när korgen släpps?

Bromslinan är för hårt spänd.

808-809

Oljud från navanslutningen?

Ändra vinkel på navanslutningen. Om detta ej hjälper byt navanslutning och/eller kabel. Om inte heller detta hjälper byt mätaren.

Hastighetsmätaren visar för hög hastighet?

Byt mätare
Mekanisk mätare finns inte längre, byt till ombyggnadssats digital mätare art nr 9326-280

928E

Felmeddelande Calib err visas i displayen?

Kontrollera att batterier i mätaren är ok och att nätadaptern är inkopplad. Gör om den elektroniska kalibreringen enligt instruktionsbok.