Konstruktör sökes

Vi tillverkar och marknadsför testcyklar, löpband, transportcyklar samt sport- och racercyklar under varumärkena Monark och Bianchi. Vi är världsledande på ergometercyklar och marknadsledande i Skandinavien på transportcyklar. Våra kunder är bl.a. sjukhus, vårdcentraler, idrottsklubbar, postdistribution, återförsäljare samt olika industrier. Vi är 40 anställda och omsätter ca 100 milj. kronor. Vår fabrik och vårt huvudkontor ligger i Vansbro.
Vi ingår i Grimaldis Industrikoncern som omsätter 2,4 miljarder kronor och har 1300 anställda i Sverige och utomlands.

 

Arbetsbeskrivning

Till vår utvecklingsavdelning i Vansbro söker vi ytterligare en medarbetare. Arbetsuppgifterna kommer att vara en viktig del i vårt framtida arbete att efter marknadens behov utveckla samt aktivt ta fram nya produkter och modeller.
Vi ser att du har ett stort intresse för ny teknik och vad den kan tillföra våra produkter.

Vem är du?

Högskoleingenjör med inriktning mot produktutveckling inom mekanikområdet. Kunskaper inom elektronik och programmering. Erfarenhet från 2D-CAD samt 3D-CAD. Goda kunskaper i engelska i både tal och skrift är en förutsättning. Vana att driva projekt. Vi kommer att fästa stor vikt vid dina personliga egenskaper som samarbetsförmåga och positivt tänkande.
Vill du arbeta i ett framgångsrikt och lönsamt företag och vill veta mera om tjänsten och om oss kan du kontakta Mats Hermansson på 070-600 96 34.
Mejla din ansökan till: jobb@monarkexercise.se

Välkommen med din ansökan!
Sista ansökningsdag är 2019-01-30.