Custom

I kundens tjänst. Om du söker en produkt för ett speciellt ändamål kanske vårat standard sortiment inte passar, då har Monark Exercise en genuin kunskap att tillsammans med kunden skapa en custom produkt för det speciella ändamålet. Vi gör anpassningar från våra grundkonstruktioner för att tillsammans med kunden lösa det speciella problemet.
Många av våra custom produkter fyller viktiga funktioner det kan handla om anpassade Ergometer cyklar för arbets EKG såväl som att få sin morgontidning utkörd av tidningsbudet på sin anpassade postcykel.
Tveka inte att kontakta oss och berätta just era behov.
Nedan visar vi några produkter, ofta både mycket specialiserade och mycket komplicerade. Monark hjälper dig att klara av utmaningen. Självklart har alla den driftsäkerhet som har gjort Monark både berömt och det naturliga valet i stora delar av världen.

Custombygge för att testa brottare

Jonathan Svensson, MMA. Test på Bosön ny custom byggd 891E spegelvänd för funktion att trampa bakåt. Cykeln beställdes för att testa brottare.

 

 

Onel-less-car-2

Monark Workbike

Vi fick ett uppdrag från Varumärkesbyrån Grow att ta fram en cykel att använda för sina ärenden på stan. För att visualisera att cykel är bra gjordes tydliga skyltar med budskapet, one less car. Cykeln som valdes var Monark Workbike. Cykeln har samma ram som den beprövade postcykeln, rostfria komponenter och en unisex ramgeometri som tillåter cykling med 20kg last fram med bibehållen körsäkerhet

Postcykel utrustad med Panasonic elmotor

90778-3_sida-m-väskor

CYCLEUROPE I SVERIGE